Kategorier
Festival Gjesteinnlegg Kvardagsglimt

Overlevelse på Teaterfestivalen i Fjaler

FJALER: Tina er på plass i Fjaler og klar for festival med Frontlosjens festivaloverlevelsesutstyrspakke!

Det faste Frontlosjen-crewet (Ragnhild og Ingrid) har gitt meg (Tina Engedal) det ærefulle oppdraget med å være festivalblogger under Teaterfestivalen i Fjaler! Men før de turte sende meg avgårde med bloggen helt på egenhånd ble jeg utrustet med Frontlosjens egen festivaloverlevelsesutstyrpakke.

IMG_0002

I tillegg til å være begeistret for både festival og teater jobber jeg som produsent på festivalen, og har reist til Dale i Fjaler kommune i god tid før alle andre. Med tanke på at jeg aldri har vært så langt borte fra en storby før, og omringet av bare bygdinger som jeg er, har jeg hatt store forventninger til overlevelsespakka!

Pakka kommer i et nydelig nett <3 Nå er ikke nynorsk min sterkeste side (var kanskje på tide med en bokmål-rep. på bloggen, tenker du), men «høgklutur» var helt nytt for meg. Men jeg kjøper det jeg!

IMG_0007

Det starter bra. Det første jeg finner er den musserende teaterdrikken Henkell Trocken. Men dog med påskriften «Deles med dine favoritt-Frontlosjemedarbeidere». Dette er helt klart: Man overlever ikke på teaterfestival uten Henkell Trocken i tronken!

IMG_0041

Jeg blir veldig glad for neste overlevelsesgjenstand: rosa, glitrende skrivebok i skikkelig Frontlosjen-stil. Som produsent kan man ikke ha nok notatbøker, men med alt som foregår på festival er vel dette noe for alle? «Kjære dagbok, Lisa Lies forestilling var fantastisk!» «Kjære dagbok, Dale er bare såå nydelig!» «Kjære dagbok, når vennene dine sender med deg champis på tur så kan de ikke forvente at man klarer å holde den uåpnet i dagesvis og kalle det overlevelse».

IMG_0020

Sure sild. Jeg vet ikke helt hvorfor den er her, man er da ikke sur på festival! Men kanskje man kan smiske seg inn på tilreisende skuespillere med dette?

IMG_0024

Koffeintyggis. God tanke, dårlig ide. Smaker helt forferdelig, og ikke er det en god bobletyggis engang. Koffein i kaffen, takk! Men kanskje jeg kan smiske meg inn på tilreisende skuespillere med dette?

IMG_0037

Rynkekrem. Jeg tror ihvertfall det er det dette er,- kjøpt i Tyskland? Jeg regner med at tanken er å tilføre en liten boost etter dagesvis med mye jobbing og lite søvn. Eller?

IMG_0057

Sløyfeøredobber. Med disse på er det i hvert fall ikke tvil om at jeg er utsendt fra Frontlosjen! <3

IMG_0028

I bunnen av pakka fant jeg det som ser ut som beviset på at Frontlosje-budsjettet på festivaloverlevelsesutstyrspakka gikk mot slutten. En pose med små, tørre brødbiter. Sannsynligvis tenkt som hjelp skulle jeg gå meg vill i skogen. Noe jeg også er litt redd for! Men jeg tror at akkurat i dette tilfellet skal jeg heller lene meg på teknologien og google maps…

IMG_0051 IMG_0053Det aller fineste i overlevelsespakka var den bittelille elgen

IMG_0047I tillegg er jeg nå utstyrt med plaster – skulle jeg hugge av meg foten under trekløyving, og sikkerhetsnåler – skulle barnålene trenge sikkerhet, og strømpebukse og rød neglelakk – sjuskete på festival, nei?!

Jeg sier tusen takk til mine overordnede og er overbevist om at det nå går an å overleve på en perifer festival!

IMG_0060

-Tina

 

Teaterfestivalen i Fjaler finner sted 25.-28. september.

www.teaterfestivalenifjaler.no