Kategorier
Hendingar

Sesongslipp og konkurranse!

Vinn billettar til BIT-våren!

Fredag 1. februar ønskar vi deg velkommen til BIT-teatergarasjens sesongslipp! Klokka attennullnull (18.00) på Logen bar. Frontlosjen leiar an kvelden med vårt rosafarga slør. Vi skal samtale med BIT-sjef Sven Åge om vårens program, og kanskje får de servert andre godbitar òg? BIT lovar i alle fall nokre glas med bobler, det seier vi aldri nei til!

I den anledning har vi ein …

Du kan vinne billetter til valfri forestilling på BIT denne våren. Alt du treng å gjere er å svare på dette spørsmålet:

Viss BIT-teatergarasjen skulle hatt sin eigen sjokolade, kva skulle namnet vore og kva smak skulle den hatt?

Du svarar i kommentarfeltet, og vi avslører vinnaren under sesongslippet. Ta ein titt på programmet til BIT her og finn ut kva forestilling som er din favoritt!

Vel møtt og tvi tvi!

– Ragnhild og Ingrid

#BITslipp

 

7 svar til “Sesongslipp og konkurranse!”

BITbit

– en linje av seks firekanter av mørkest chillisjokolade i omtrent minst duplo størrelse og med høyekant. Jeg kan tegne det bedre.

SjokoladeBIT.
Hvit og mørk sjokoladekombo (søt/»sur»), helst i med tragedie-/komediemaskene som fasong, men i hvert fall med disse i relieff på sjokoladeBITen. Mmmm, topp stemning!

Garasjoladen
Hint av grus og jord og gammalt tjæra treverk. Ein og anna sprø beinsplint som gir den gode tyggeopplevelsen. Litt sure undertoner i ettersmaken som lukter statleg byråkrati med motstridande interesser.. Og litt smak av peanøtt.

Vestlandsk hvit råmelkssjokolade med biter av tørrsaltet bacon og limezest. Navn: Underbitt.

Det er stengt for kommentarer.