Kategorier
Fashion Get the look

Get the look: Hooman

Endeleg kan du få stilen til norges danseguru nr. 1: Hooman Sharifi. Haremsbukse, hårband og mørke fargar er viktige stikkord!

«DET ER EN kraftig mann som møter oss i Studio Bergens foajé i Nøstegaten. Iført mørk kardigan og saggebukse i eksklusivt, svart dresstoff, fremstår han som en direktørversjon av hiphop-danseren som i sin tid bidro til at fritidsklubben på Lambertseter ble et dansens eldorado. Buksen har han designet selv» BT, 23. mai 2015

Dette er altså beskrivinga av mannen som styrer norges kompani for samtidsdans: Carte Blanche. Vi reknar du har planer om å sjå Carte Blanche si Festspillforestilling Birthmark. I så fall gjeld det å skli rett inn i miljøet: I dag gir vi deg dei beste tipsa korleis du får stilen til dansaren!

Hoomans stil ser veldig random og veldig planlagt ut på same tid. Det kan ha noko med kombinasjonen av eksklusive skjorter og det som liknar haremsbukse å gjere. Fargane du skal få for når du er på shopping er mørke, gjerne svart, grått, midnattblått og kanskje brunt om du er dristig. Men hugs å designe buksa di sjølv.  Om du vil sjå ekstra autentisk ut, krøll håret ditt i tette, små krøller og trekk det bakover med eit hårband. Gå barbeint innimellom slik som dansarar ofte gjer.

- Målet er å komme meg gjennom kontraktsperioden i Carte Blanche uten å kjøpe dress og slips, sier han og gliser.

04092008153728

Foto: Olav Olsen

Slik får du stilen

  • Nøytrale boots
  • Dressbukse som er haremsbukse, eller haremsbukse som er dressbukse
  • skjorte
  • Eventuelt t-skjorte med v-hals og cardigan
  • Hårband

unnamed

BONUS!

Unngå: Å sjå ut som Sven Åge

Eigen tvist: Uggs.